Bepalingen

BEPALINGEN


Algemene Gebruiksvoorwaarden

 

De hier vermelde voorwaarden regelt het gebruik van de website www.briefvandekerstman.com die door SOLNET TELECOM SL (hierna SOLNET genoemd) aan de gebruiker ter beschikking wordt gesteld (de Gebruiker). Het gebruik van de Website impliceert het te allen tijde volledig accepteren door de Gebruiker van de geldende Algemene Gebruiksvoorwaarden. Als de Gebruiker om welke reden ook het niet eens is met een van de hier vastgestelde voorwaarden, dient hij/zij deze Website niet te gebruiken. SOLNET behoudt zich het recht voor deze Algemene Gebruiksvoorwaarden van de Website of elke andere algemene of bijzondere voorwaarde, gebruiksbepaling, voorschrift of waarschuwing die hierin worden vermeld te allen tijde te wijzigen. Ook behoudt SOLNET zich het recht voor de Website te allen tijde in te trekken, te onderbreken of te stoppen.


1/ Onze brieven

U kunt hier de exacte kenmerken vinden van de brieven die worden verstuurd.


2/ Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten.


3/ Betaling & PayPal


www.briefvandekerstman.com heeft voor PayPal gekozen, de meest uitgebreide en veiligste manier van betalen via internet. Met PayPal kunt u de meeste betaalpassen en credit cards gebruiken: Visa, MasterCard, Visa Electron en andere.
Bovendien kunt u, als u dat wilt, uw bankrekening gebruiken om de betaling online over te maken.
Let op: u hoeft geen PayPal gebruiker te zijn om de bestelling van uw brief van de Kerstman / Sinterklaas te betalen (een PayPal lidmaatschap is gratis en kan eventueel tijdens de betaling geregeld worden).
Voor meer informatie klik hier


4/ Bestellingen en verzending


Wij verzenden over de gehele wereld.
Het verdient aanbeveling om de bestelling vóór 23 november te plaatsen als u woonachtig bent in de EU (Europese Unie). U kunt uw bestelling nog tot 30 november plaatsen maar dan alleen per express post om te garanderen dat de brief vóór Sinterklaas aankomt. In geen enkel geval worden bestellingen na 30 november aangenomen.
Om te kunnen garanderen dat alle kaarten op tijd vóór Sinterklaas aankomen, worden de kaarten die vóór 1 november zijn besteld op 3 november via gewone post of luchtpost verstuurd. Kaarten die na 1 november zijn besteld, maar vóór de deadline, worden binnen 2-3 werkdagen verstuurd.

SOLNET verzendt de brieven met een door haar gekozen bezorger. Bij overmakingen via credit card, behoudt SOLNET zich het recht voor de verzending te weigeren naar adressen die afwijken van het adres van facturering of in geval van frauduleus gebruik van de credit card.


5/ Terugbetaling en Garantie


Wij bieden u binnen 30 dagen terugbetaling aan.

Als u om welke redenen dan ook niet tevreden bent over een van onze producten of diensten, laat het ons dan weten.

Om in aanmerking te komen voor terugbetaling, kunt u ons product binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen, mits het in nieuwstaat verkeert en met het originele verpakkingsmateriaal verzonden wordt, zonder schade en zonder aangebrachte wijzigingen.

Neem eerst contact met ons op. Wij verstrekken u een RMA nummer voor terugzending van de goederen (Return Merchandise Authorization) en geven u onze verzendinstructies. Teruggestuurde goederen zonder RMA nummer worden niet geaccepteerd. Het RMA nummer moet duidelijk op de verpakking aangeven zijn. Na ontvangst van het product zal SOLNET het herstellen, vervangen of voor terugbetaling zorgdragen.


6/ Verkregen persoonlijke gegevens en Veiligheid


Uw persoonsgegevens worden alleen opgenomen als we daarvoor uw uitdrukkelijke toestemming hebben ontvangen. Ons bedrijf verhuurt of verkoopt uw persoonlijke gegevens niet aan derden.
Ons bedrijf is verplicht uw gegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang, wijzigingen, openbaring of misbruik, en onopzettelijk verlies of vernietiging.
Alle persoonlijke gegevens worden gebruikt overeenkomstig de verplichtingen geregeld in de Spaanse Wet voor Bescherming Persoonlijke Gegevens.

 

7/ Verantwoordelijkheid en Schadevergoeding


ST is in geen enkel geval verantwoordelijk voor het gebruik van de website of de inhoud ervan door de Gebruiker en/of derden en niet voor de eventuele schade die uit dit gebruik kan voortvloeien.

De klant aanvaardt dat de maximale schadevergoeding die bij SOLNET geëist kan worden bij feiten die toe te schrijven zijn aan SOLNET, het door de klant betaalde bedrag niet kan overschrijden.

 

8/ Wet en regelgeving van toepassing

 

Het verlenen van de Website service en de hier beschreven algemene voorwaarden worden geregeld in de Spaanse wet. Overeenkomstig de wet doen partijen nadrukkelijk afstand van elke andere locale of regionale wet die daarmee kan overeenstemmen, en komen overeen dat zij zich onderwerpen aan de jurisdictie van de Rechtbanken en Gerechtshoven van Madrid, Spanje.

 

 

9/ Correspondentie

 

Alle correspondentie met www.briefvandekerstman.com dient te geschieden via email. Zie de rubriek Contact.

 

 

10/ Contactgegevens

 

SOLNET TELECOM SL
Ferrer del Rio, 10
Madrid, MADRID 28028
Spanje
+ 34 91 4023998 (telefoonnr.)
santa@gruposolnet.com
http://www.briefvandekerstman.com