Veel Gestelde Vragen

Brieven

Ja, u kunt per keer voor 2 kinderen/volwassenen bestellen.

Absoluut niet ! In tegenstelling tot andere websites voor brieven van de Kerstman, verstuurt www.briefvandekerstman.com aan ieder kind zijn eigen en unieke brief van de Kerstman(tot 5 verschillende brieven). Hier kunt u bovendien nog uw eigen, persoonlijke tekst aan toevoegen.

U kunt de uiteindelijke tekst eerst bekijken voordat u de bestelling afhandelt. Kijk goed of er geen fouten in staan. Als de bestelling eenmaal verstuurd is, is het niet meer mogelijk die te wijzigen omdat het meteen in productie wordt genomen.

Bestellen

Ja, wij verzenden over de gehele wereld.

Om te kunnen garanderen dat alle brieven vr 25 december aankomen, worden alle brieven die vr 1 november zijn besteld op 3 november met gewone post of luchtpost verstuurd. Brieven besteld na 1 november maar vr de deadline, worden binnen 2-3 werkdagen verstuurd.

Bij brieven die via normale post worden verstuurd, beschikken we niet over een volgnummer, zodat we geen antwoord kunnen geven op de vraag waar de verstuurde brief zich bevindt. We kunnen u alleen zeggen wanneer de brief is verstuurd. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk aankomt.

Nee. Wij verontschuldigen ons voor dit ongemak.

Deadlines

Het verdient aanbeveling om de bestelling vr 9 november te plaatsen, als u woonachtig bent in de EU (Europese Unie). U kunt uw bestelling nog tot 16 november plaatsen, maar dan alleen per express post om te garanderen dat de kaart vr 5 december aankomt. In geen enkel geval worden bestellingen van na 16 november geaccepteerd.

Verzending

Wij hebben ons systeem zo ontworpen dat dit probleem vermeden wordt en we beschikken over de middelen om u te kunnen garanderen dat de verzending op tijd aankomt. Soms kunnen er echter omstandigheden buiten ons om ontstaan. In dat geval hebben we een volledige terugbetalinggarantie.

Betalingen / Garantie

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent over een van onze producten of diensten, laat het ons dan weten. Zonder opgaaf van redenen kunt u het product binnen 15 dagen (datum poststempel) terugsturen. Wij zullen onmiddellijk voor terugbetaling zorgdragen.

U kunt gebruik maken van de meeste betaalpassen en credit cards via PayPal: Visa, MasterCard en Visa Electron. Bovendien kunt u, als u dat wilt, uw bankrekening gebruiken om de betaling online over te maken. Let op: u hoeft geen PayPal gebruiker te zijn om uw bestelling van uw brief van de Kerstman te kunnen betalen (lidmaatschap van PayPal is gratis en kan nog tijdens de betaling geregeld worden). Als internetbedrijf kunnen we alleen betalingen online accepteren.

PayPal is de meest gebruikte en bekendste manier van betalen. De volgende informatie is van de PayPal website gehaald: Over PayPal: PayPal is een veilige en handige manier om online te betalen. Door deze service kan iedereen betalen op de eigen gewenste manier, met credit card, of via bankoverschrijving, zonder dat iemand uw financi?le gegevens komt te weten. Door het PayPal systeem te gebruiken, kunt u er op vertrouwen dat uw bestelling van een brief van de Kerstman is gewaarborgd. Meer informatie: http://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=p/gen/security-outside

Privacy

Uw persoonsgegevens worden slechts opgenomen als we daarvoor uw uitdrukkelijke toestemming hebben ontvangen. Ons bedrijf verhuurt of verkoopt uw persoonlijke gegevens niet aan derden. Alle persoonlijke gegevens worden behandeld overeenkomstig de verplichtingen geregeld in de Spaanse Wet voor Bescherming Persoonlijke Gegevens. Lees ons privacy beleid

Anderen

Neem contact met ons op via onze Contact pagina. Wij bieden 25 uur per dag online support, dus uw email wordt nog dezelfde dag beantwoord.