Over betaling & PayPal

 

www.briefvandekerstman.com heeft gekozen voor PayPal, de meest uitgebreide en veiligste manier van betalen via Internet. Met PayPal kunt u gebruik maken van de meeste betaalpassen en credit cards: Visa en MasterCard . Bovendien kunt u, als u dat wilt, gebruik maken van uw bankrekening om de betaling online over te maken.
 

 

PayPal is een eenvoudige, snelle en veilige methode om met uw betaalpas of credit card de brief van Sinterklaas te betalen. PayPal is de meest gebruikte en bekendste manier van betalen en wordt vaak gebruikt bij grote veilingsites als eBay.
 

 

Let op: u hoeft geen gebruiker van PayPal te zijn om de bestelling van uw brief van de Kerstman te kunnen betalen (Lidmaatschap van PayPal is gratis en kan nog tijdens de betaling geregeld worden).
 

 

De eenvoud van het PayPal systeem is ideaal voor betaling van onze Kerstman brieven service
 

 

De volgende informatie is van de PayPal website gehaald:
 

Over PayPal: PayPal is een veilige en handige manier om online te betalen. Door deze service kan iedereen betalen op de eigen gewenste manier, met credit card of via bankoverschrijving zonder dat iemand uw financiële gegevens komt te weten.

 

PayPal is in korte tijd marktleider geworden van online betalen met meer dan 153 miljoen transacties wereldwijd. Beschikbaar in 190 landen en met 17 munteenheden, maakt PayPal global e-commerce mogelijk: betalingen uitvoeren via verschillende landen, munteenheden en talen.

 

Door het PayPal systeem te gebruiken, kunt u er op vertrouwen dat uw bestelling van uw brief van de Kerstman is gewaarborgd.

 

Meer informatie over PayPal:


http://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=p/gen/about-outside

 

https://www.paypal.com/