Persbericht

PERSBERICHT


VOOR ONMIDDELLIJKE PUBLICATIE

 

KERSTMAN zal deze periode alle brieven van de kinderen uit Nederland en België beantwoorden vanuit zijn woning in Spanje


Kerstman heeft voor dit jaar besloten om voor de eerste keer alle brieven die hij heeft ontvangen van kinderen uit Nederland en België persoonlijk te beantwoorden. Om hem te helpen bij deze zware taak, heeft Zwarte Piet zelf een Spaans bedrijf in Madrid uitgekozen. Kerstman zal de brieven beantwoorden van de kinderen wiens ouders deze service bestellen op de volgende website: http://www.briefvandekerstman.com.


Op uitdrukkelijk verzoek van de Kerstman zijn de brieven die de kinderen zullen ontvangen van reuzeformaat en van de beste kwaliteit, zijn ze ook volledig geïllustreerd (enveloppen inbegrepen), en dragen ze de persoonlijke handtekening en stempel van de Kerstman.
Het beste nieuws is dat alle brieven verschillend zijn, omdat de ouders Kesrstman op de hoogte brengen van de gegevens van het kind en zijn/haar vrienden en verdiensten, en van de geschenken die hij/zij gevraagd heeft. Zo kan Kerstman een volledig gepersonaliseerde brief schrijven, en een glimlach en een uitdrukking van blije verwachting op het gezicht van de kinderen toveren.


Op onze website zijn al vele aanvragen binnengekomen van ouders en grootouders.


De prijs voor deze service is slechts € 9,95, verzendkosten, BTW en de hulp van dit Spaans bedrijf zijn inbegrepen. De betaling kan direct online verricht worden met Visa, Mastercard of PayPal.


 


 

 

 

Contactgegevens:


Contactpersoon (Engelssprekend): Jorge Baspino


SOLNET TELECOM SL
Ferrer del Rio, 10
Madrid, MADRID 28028
Spanje
+ 34 91 4023998 (telefoonnr.)
 

santa@gruposolnet.com

http://www.briefvandekerstman.com

 

SOLNET TELECOM SL is een Spaans bedrijf dat werd opgericht in het jaar 2000, en gevestigd is in Madrid – Spanje. Het bedrijfis gespecialiseerd in eCommerce en webdesign.De afbeeldingen zijn in lage en hoge resolutie beschikbaar op:
http://www.briefvandekerstman.com/pressimages.html